بازدید اعضاء علمی دانشکده پزشکی دانشگاه بصره عراق از مرکز

جمعی ازاعضاء علمی دانشکده پزشکی دانشگاه بصره عراق از مرکز تحقیقات سلول درمانی و پزشکی بازساختی بازدید کردند. در این دیدار که به منظور تبادلات علمی و پژوهشی فی مابین دانشگاه بصره و پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم انجام شد، بازدید کنندگان با هدف بررسی اصول راه اندازی اتاق تمیز به منظور انجام پژوهش و تولید فراورده های سلولی از بخش های مختلف مرکز از جمله آزمایشگاه مولکولی و اتاق تمیز دیدن کردند.

بازدید اعضاء علمی دانشکده پزشکی دانشگاه بصره عراق از مرکز

دکتر بابک ارجمند، رئیس مرکز و دکتر سید حمیدرضا آقایان، معاون پژوهشی مرکز در جریان این دیدارضمن معرفی و بیان رسالت مرکز و فعالیت های آموزشی و پژوهشی انجام شده، توضیحاتی در خصوص ضوابط و چارچوب های قانونی فضای تولید فراورده های سلولی، اصول کار و پایش اتاق های تمیز و سیستم های مدیریت و تضمین کیفیت برای بازدید کنندگان بیان کردند.

در پایان، طرفین تمایل خود را جهت همکاری های همه جانبه در آینده اعلام داشتند.